Terug

Volg Hart van Nederland

Alle hens aan dek voor extra stemmen: Mark Rutte draait bardienst

Verkiezingen

19 nov 2023, 19:34

Het is campagnetijd en deze week zijn de verkiezingen. Wat dat betekent? Politici flyerend langs de deur, lijsttrekkers in talkshows en tijdschriften en Mark Rutte...achter de bar. De demissionair premier van de VVD draaide bardienst bij voetbalclub RKVV Jeka in Breda.

"De samenleving kan niet zonder vrijwilligers”, zegt Rutte. Maar ja, zou de timing - zo vlak voor we naar de stembus kunnen - er ook niet ook iets te maken hebben? Hoe dan ook, Rutte vervult zijn taak met verve. Met een brede lach, zoals we hem kennen. "Wie had er een worstenbroodje besteld?"

Weten op welke Tweede Kamerkandidaat jij het meest als persoon lijkt? Doe het KiesHart:

Inhaalslag PVV

De partij van Rutte, die door Dilan Yeşilgöz geleid wordt, is volgens de laatste peiling van Maurice de Hond bezig aan een nek-aan-nekrace met de PVV van Geert Wilders. Peil.nl laat zien dat de PVV op het nippertje een grote inhaalslag heeft gemaakt. In één klap staat de partij van Geert Wilders op de gedeelde eerste plaats, terwijl die eerst op plek nummer vier stond in de peilingen. 

PVV is nu in een klap de grootste partij, samen met VVD, dat blijkt uit de nieuwste peiling van Peil.nl van Maurice de Hond:

'PVV in een klap grootste partij'
3:04
'PVV in een klap grootste partij'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.