Terug

Volg Hart van Nederland

Sonja laat haar handicap ervaren door wethouder

Politiek

23 nov 2018, 18:41

Ze hoort en ziet bijna niks, maar dat betekent niet dat ze niet gehoord wil worden! De 54-jarige Sonja Veldman uit het Drentse Borger kwam ernstig in de problemen door het onbegrip van de gemeentelijke ambtenarij, maar dat is na vandaag even anders! De afgelopen twee weken liep de campagne Ongezien & Ongehoord, waarbij aandacht wordt gevraagd voor mensen met een visuele en/of auditieve beperking. Om gemeentelijke beleidsvoerders  duidelijk te maken wat deze handicap precies inhoud gaan ambassadeurs op pad met mensen van de gemeente. En Sonja is een van die mensen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.