Terug

Volg Hart van Nederland

Rutte is ziek, debat verkiezingsuitslag verplaatst: 'Waarschijnlijk iets verkeerds gegeten'

Rutte is ziek, debat verkiezingsuitslag verplaatst: 'Waarschijnlijk iets verkeerds gegeten'

Politiek

4 apr 2023, 13:12

Het debat over de uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen wordt verplaatst naar woensdag, meldt een woordvoerster van de Tweede Kamer. Dat gebeurt op verzoek van premier Mark Rutte, die ziek is. Waarschijnlijk begint het debat dan eind van de ochtend.

Het debat zou aanvankelijk eind dinsdagmiddag beginnen en waarschijnlijk tot diep in de nacht duren.

'Verkeerds gegeten'

"Na een doorwaakte nacht, omdat ik waarschijnlijk iets verkeerds heb gegeten, ben ik vandaag toch naar het ministerie gegaan. Helaas heb ik de voorzitter van de Tweede Kamer moeten vragen het debat van vandaag te verzetten naar morgen in de verwachting dat ik dan hersteld ben", twitterde de premier.

Rutte houdt zelf nog een slag om de arm of hij woensdag beter is. 

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.