Terug

Volg Hart van Nederland

Mobieltjes verboden in de klas op basisscholen en in speciaal onderwijs

Politiek

7 nov 2023, 11:17

Mobieltjes worden ook verboden in de klas op basisscholen en in het speciaal onderwijs. Onderwijsminister Mariëlle Paul heeft hier afspraken over gemaakt met de sector, meldt zij aan de Tweede Kamer.

De komende tijd zullen leraren, ouders en leerlingen bespreken hoe het verbod er precies uit gaat zien. Vervolgens wordt het officieel van kracht in het schooljaar 2024-2025. Eerder zijn al afspraken gemaakt om smartphones uit de klas te weren op middelbare scholen.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.