Terug

Volg Hart van Nederland

'Meer 'gewone' mensen in de Kamer'

'Meer 'gewone' mensen in de Kamer'

Politiek

20 jan 2017, 00:59

Er moeten meer 'gewone' mensen in de Tweede Kamer komen. Dat vindt een groot deel van de Nederlandse bevolking volgens een onderzoek van Maurice de Hond voor Hart van Nederland. Het vertrouwen van de hardwerkende Nederlander, de ‘gewone man’, is tot het nulpunt gedaald. Slechts 1 procent van deze groep vindt dat er goed naar hen geluisterd wordt door de politici in Den Haag. Zo’n 91 procent heeft dan ook geen vertrouwen in de politiek.

Aanbevelingen van het volk De redactie van Hart van Nederland heeft op meerdere plekken in het land aan verschillende mensen een vijftal vragen gesteld over de huidige politiek in Nederland. Vragen zoals; Vindt u dat politici goed naar de burgers luistert? en hoeveel vertrouwen heeft u in de huidige politiek? Daarnaast hebben wij gevraagd hoe de politiek zou kunnen veranderen zodat de 'normale mensen' meer gehoord zouden worden. Veel van ondervraagden mensen op straat hadden zo wel een paar aanbevelingen voor de politici in Den Haag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.