Terug

Volg Hart van Nederland

ZIEN: Dierenambulance redt jong meerkoetje dat vastzit achter rooster

112

22 mei 2024, 14:29

De dierenambulance in Den Haag heeft woensdag een jong meerkoetje kunnen herenigen met haar ouders. Het jonge diertje was vast komen te zitten achter een rooster en kwam daar niet meer uit. Haar moeder keek vanaf een klein afstandje toe hoe de dierenambulance haar jong te hulp schoot.

Een medewerker van de dierenambulance wist het meerkoetje uit het water bij het Joke Smitpad in Den Haag te halen met een visnet. Hij maakte haar daarna eerst schoon door de modder waar ze in terecht was gekomen voorzichtig van haar af te vegen. Daarna mocht ze eerst nog even in de coeveuse om op te warmen.

Schoon en pluizig kon de meerkoet daarna weer het water in, waar ze linea recta naar haar moeder zwom.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.