Terug

Volg Hart van Nederland

Zendpiraten genomineerd voor radioprijs

nieuws

2 sep 2018, 21:18

De dj’s van Olympia Radio zijn apetrots. De groep voormalige zendpiraten uit het Drentse Nieuweroord is genomineerd voor de eerste nationale Online Radio Awards. Het kleine Olympia Radio staat nu tussen grote namen als KX Radio (van 3FM), XM Radio (Talpa) en Soulshow Radio (van Ferry Maat). De piraten zenden nu sinds vier jaar legaal uit via internet. Hun hondstrouwe publiek heeft ze genomineerd voor de prijs. Oprichter en DJ Freddy Salomon: "Wat zijn we trots! We vinden het geweldig dat we zijn genomineerd. En nog mooier is dat we zijn genomineerd door het publiek, onze luisteraars. We zenden veel levensliederen uit die niet bekend zijn, maar wel prachtig zijn om naar te luisteren. We draaien geen 'standaard Hilversum-muziek'."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.