Terug

Volg Hart van Nederland

Vandalisme en diefstal bij transportbedrijven in Gaanderen in Zelhem

Vandalisme en diefstal bij transportbedrijven in Gaanderen in Zelhem

112

21 jan 2018, 20:48

Bij transportbedrijf Leusink aan de Westerbroekstraat in Gaanderen zijn in de nacht van zaterdag op zondag meer dan twintig zeilen kapot gesneden. Bovendien is er een oplegger met inhoud gestolen. Afgelopen nacht werd bij ruim twintig vrachtauto’s/opleggers het zeil opengesneden, aldus wijkagent Jan Eskes. In eerste instantie werd gedacht dat er niks ontvreemd was, maar later bleek er meer aan de hand. Nu blijkt dat er ook een complete trailer met inhoud is gestolen. De politie doet onderzoek bij het bedrijf en vraagt aan andere bedrijven om camerabeelden om te zien hoe de dieven gevlucht zijn. Het kenteken van de trailer is OK-25-LR, de kleur is groen en heeft als bedekking zeil. Getuigen wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie als ze meer informatie hebben over de diefstal en de vernielingen of als ze de trailer gezien hebben.

Zelhem

Bij transportbedrijf Gesink in Zelhem werden eveneens vernielingen gepleegd. Hier werden eveneens zeilen kapot gesneden bij twintig trailers. Volgens de politie is hier niks ontvreemd. Momenteel gaan zij ook niet uit van een verband in de beide zaken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.