Terug

Volg Hart van Nederland

Wordt de Deventer putmoord ooit nog opgelost?

112

10 juni 2018, 22:14

Voor inwoners van Deventer en omstreken is er een moordzaak waar nog steeds iedereen over praat; de enige echte Deventer Moordzaak. Dat is niet de zaak over de dood van de weduwe Wittenberg in 1999, maar de veel oudere en nooit opgeloste dood van cafébaas Tjalling Tjalkes in 1972. Hij werd na een vermissing van drie weken dood gevonden in een Middeleeuwse put onder zijn café. Wie er achter zijn dood zit is nooit opgehelderd, al wordt er wel veel gefluisterd. Een nieuw boek en een onderzoek door oud-politiemensen kan de zaak misschien alsnog ophelderen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.