Terug

Volg Hart van Nederland

Helaas! We kunnen dit jaar niet meer naar de Winter Efteling

Helaas! We kunnen dit jaar niet meer naar de Winter Efteling

Milieu en Gezondheid

30 dec 2020, 21:29

Wie nog hoopte een bezoek te brengen aan De Winter Efteling na misschien nog een versoepeling, komt van een koude kermis thuis. De Winter Efteling is namelijk vroegtijdig beëindigd, meldt het Omroep Brabant. De winterse themaperiode in Kaatsheuvel zou eigenlijk tot en met januari duren, maar door de huidige lockdown zou er te weinig tijd over zijn om bezoekers te ontvangen. Om die reden worden alle winterse decoraties en verlichting nu al afgebouwd.

Zwaar besluit

Het park spreekt van een zwaar besluit. ''De Winter Efteling is namelijk altijd een warme en sfeervolle periode in het Efteling-jaar.", aldus een woordvoerder van het sprookjespark. De Efteling geeft aan de gedwongen sluitingsperiode van het park nuttig te willen gebruiken en gasten geen overlast te bezorgen met de afbouw van de Winter Efteling op het moment dat het park weer open mag. Lees ook: Maker Efteling-porno biedt excuses aan: 'Iedereen raakte in een geile bui en toen is het gewoon gefilmd' ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.