Terug

Volg Hart van Nederland

Nog even genieten van nazomerse zondag, daarna wisselvalliger weer

Weerbericht

30 okt 2022, 11:05

Hoewel de wintertijd is ingegaan, doet het weer zondag eerder alsof het nog nazomer is. Het weer is bijzonder zacht voor de tijd van het jaar. Wel moeten zonaanbidders het er nog van nemen, want wisselvallig weer is onderweg.

Zondagochtend krijgt de zon overal veel ruimte, waarna in de middag geleidelijk bewolking toeneemt. In het oosten blijft de zon flink schijnen. Aan het einde van de middag is aan de kust kans op een kleine spat regen, maar het is nog steeds bijzonder zacht met 17 tot 22 graden. Zondagavond kan er in het noordwesten nog kans op een spatje regen, maar later en vannacht wordt het overal weer droog en zijn er opklaringen.

Wisselvallig

Maandag begint de dag hier en daar met mist en komt er vrij veel bewolking voor. Lokaal valt er wat regen. Vanaf de middag is het droog en krijgt de zon van het zuiden uit steeds meer ruimte en wordt het maximaal 16 graden in het noordwesten tot 19 graden in het zuidoosten. Daarmee is het nog altijd erg zacht voor de tijd van het jaar. In de avond neemt de bewolking toe en trekt de wind aan.

Vanaf dinsdag zullen de temperaturen lager liggen, tussen 11 en 16 graden. Gedurende de dag is er kans op enkele regenbuien en verder is vooral 's middags ook ruimte voor de zon. Vanaf woensdag neemt de kans op buien iets af ten opzichte van de dagen ervoor en is er ruimte voor de zon.

Ook de tweede helft van de week blijft het wisselvallig weer. Perioden met flink wat neerslag en soms ook behoorlijk wat wind wisselen droge momenten met aardig wat zon af. De maximale temperaturen liggen rond de 15 graden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.