Terug

Volg Hart van Nederland

Het weer van komende week: lenteachtig en dubbele cijfers

Het weer van komende week: lenteachtig en dubbele cijfers

Weerbericht

12 feb 2023, 12:53

Kouder dan tien graden gaat het komende week gedurende de dag niet worden, verwacht Weer.nl. De zon belooft aardig zijn best te doen, vooral in het begin van de week. Tot en met woensdag is er nog kans op nachtvorst, maar overdag zal het bijna lenteachtig aanvoelen.

Zondag is het weer met 10 graden aangenaam, maar de zon zal zich weinig laten zien. Het is in grote delen van het land grijs en af en toe is er kans op een bui. In de nacht daalt de tempratuur naar 0 tot 4 graden. Heel lokaal kan het glad worden.

Lentezon

Maandag begint de dag nog mistig, maar de zon zal al snel zijn positie opeisen. De zonnestralen laten de temperatuur oplopen tot een graad of 12. Ook de dinsdag en woensdag beginnen mistig. In loop van de ochtend zal het grijze gezichtsveld plaatsmaken voor de zon. Met een zwak briesje uit het zuidoosten voelt het al gauw lenteachtig aan. Mocht de mist regionaal toch blijven hangen, dan wordt het daar ter plekke een stuk minder zacht. De grootste kans daarop is in het noorden en noodwesten; het kleinst in het zuidoosten.

De rest van de week blijven de dubbele temperatuurcijfers aanhouden, wel neemt de kans op de bui steeds meer toe. Vanaf het weekend komt de zon weer meer tevoorschijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.