Terug

Volg Hart van Nederland

Geniet van de zon dit hemelvaartsweekend: warme dagen verwacht

Weerbericht

9 mei 2024, 08:08

Goed nieuws voor wie er dit hemelvaartsweekend voor kiest om op de camping te vertoeven: de zon zal de komende dagen volop schijnen.

Donderdagochtend kan het op sommige plaatsen nog mistig zijn, naar vanaf het begin van de middag zal de zon doorbreken. De temperaturen stijgen naar 17 graden in het uiterste noorden. In het binnenland kan het zelfs 21 graden worden. Ondanks enkele stapelwolken en wat sluierbewolking, is het uitstekend weer om op de camping te zijn.

Zomerse temperaturen

Ook de rest van het weekend ziet er vooralsnog stralend uit. De temperatuur zal de komende dagen verder oplopen. Zondag wordt het de warmste dag met een gemiddelde temperatuur van 24 graden.

Na het Hemelvaartsweekend zal de temperatuur weer dalen en kunnen we buien verwachten, mogelijk met onweer.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.