Terug

Volg Hart van Nederland

Koele dag, maar na vandaag gaan de temperaturen weer omhoog

Koele dag, maar na vandaag gaan de temperaturen weer omhoog

Weerbericht

27 juli 2022, 07:47

Na een aantal frisse dagen gaat de temperatuur de komende dagen weer omhoog, voorspelt Weer.nl. Woensdag is het nog relatief koel, maar vanaf donderdag wordt het weer warmer. Het blijft zonnig, al kan vrijdag hier en daar een bui vallen.

Afgelopen nacht daalden de temperaturen flink en werd het op veel plaatsen onder de 10 graden. In het noorden en noordwesten kan donderdagochtend nog een buitje vallen. Later wordt het overal droog en gaat de zon schijnen, maar in de middag kan de bewolking weer gaan toenemen. De temperaturen komt uit tussen de 19 en 23 graden.

Morgen iets warmer

Komende nacht zakt de temperatuur opnieuw onder de 10 graden. Donderdag en vrijdag zullen veel lijken op vandaag, met zon, bewolking en af en toe een spatje regen. Het wordt wel iets warmer: tussen de 20 en 25 graden.

In het weekend kunnen we in het begin droog weer tegemoet zien. Wolkenvelden en zon zullen elkaar afwisselen, met temperaturen tussen de 20 tot 27 graden. In de loop van de zondag kan er lokaal een regen- of onweersbui vallen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.