Terug

Volg Hart van Nederland

Dit weekend weer volop zomerweer: zondag mogelijk 30 graden

Dit weekend weer volop zomerweer: zondag mogelijk 30 graden

Weerbericht

23 juli 2022, 09:32

Het belooft volop zomerweer te worden dit weekend, zo voorspelt Weer.nl. De zaterdag begint nog wat fris met hier en daar wat mist, maar al snel kunnen we gaan genieten van de zon en hogere temperaturen. Zondag wordt mogelijk zelfs tropisch.

In de loop van de zaterdag kunnen er wat stapelwolken ontstaan. De meeste bewolking komt voor in het noorden in het land, in het zuiden is de meeste zon. Er staat weinig wind. De temperatuur op de Wadden loopt op tot 20 graden, in het zuiden van het land kan het kwik de 26 graden aantikken.

Morgen nog warmer

Komende nacht koelt het af tot tussen de 10 en 15 graden. Zondag zal het een stuk warmer worden dan vandaag. De wind draait naar het zuidwesten en we komen in warmere lucht terecht. In het noorden ontstaan er opnieuw wat wolkenvelden en kan het zelfs een beetje regenen. De temperatuur zal oplopen naar tussen de 24 en 30 graden.

Meer over het weer lees je bij onze collega's van Weer.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.