Terug

Volg Hart van Nederland

Vanavond code geel: kans op gladheid door (natte) sneeuw

Weerbericht

7 mrt 2023, 16:33

Van dinsdagavond 22.00 uur tot woensdagochtend 09.00 uur geldt code geel in alle provincies van het land, behalve in Zeeland. Het KNMI waarschuwt voor gladheid door (natte) sneeuw of door bevriezing van natte weggedeelten.

Woensdagmiddag is de gladheid voor even voorbij. In de nacht naar donderdag kan het in het zuiden van het land opnieuw glad worden door (natte) sneeuw.

Spits

Onder meer door de sneeuw was het dinsdagochtend erg druk op de (snel)wegen. Op het hoogtepunt stond 1093 kilometer file. Een woordvoerder van de ANWB vertelde erover tegen Hart van Nederland:

Drukste ochtendspits van het jaar: op hoogtepunt ruim 1000 kilometer file
0:23
Drukste ochtendspits van het jaar: op hoogtepunt ruim 1000 kilometer file

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.