Terug

Volg Hart van Nederland

Twee rijbanen A12 bij Rotterdam kort dicht door wateroverlast

Weerbericht

14 jan 2023, 14:08

De aanhoudende regen zorgde zaterdag voor wateroverlast op de A20 bij Rotterdam. In de rijrichting van Hoek van Holland waren kort twee rijbanen afgesloten bij de afrit Crooswijk. Verkeer moest over de ene rijstrook die nog open is rijden, meldt Rijkswaterstaat.

Bij het weghalen van het overvloedige water kreeg Rijkswaterstaat te maken met tegenslag. Het apparaat waarmee het water wordt opgezogen, een zogeheten kolkenzuiger, ging kapot tijdens de actie op de A20. Hierbij lekte het apparaat vloeistof op de weg.

Om dat op te ruimen werd de hulp ingeroepen van de zogeheten zoab-cleaner, een grote reinigingsmachine om asfalt mee schoon te maken.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.