Terug

Volg Hart van Nederland

Temperatuur daalt flink: vanavond valt mogelijk een vlok sneeuw

Weerbericht

15 apr 2024, 10:39

Na een gure maandagmiddag blijven ook de avonduren op maandag gepaard gaan met buien, hagel en mogelijk gaat er zelfs een vlok smeltende sneeuw vallen. Dat laat meteoroloog Jordi Huirne weten.

De temperatuur daalt tot ongeveer 4 graden, terwijl aan de kust harde wind blijft waaien en er tijdens buien nog steeds kans is op zware windstoten.

Dagen erna

Op dinsdagochtend is er kans op onweer en hagel. Gedurende de middag blijft het in het zuiden van het land guur en nat, terwijl het in het noorden rustiger en droger wordt, met geleidelijk meer zon. De maximumtemperatuur bereikt 11 graden.

Woensdag brengen enkele buien met hagel ons gezelschap, met af en toe zonneschijn en temperaturen rond de 11 graden.

Later in de week zon

Donderdag lijkt de enige dag van de week grotendeels droog te blijven, met meer zonnige perioden. Hierna wordt het weer wisselvallig. De temperaturen blijven voorlopig aan de koele kant voor de tijd van het jaar, zelfs voor april.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.