Terug

Volg Hart van Nederland

Ochtendmist lost langzaam op, rest van de dag vooral bewolkt

Weerbericht

28 feb 2024, 09:07

Iedere vroege vogel zal het opgevallen zijn vanmorgen: het is mistig in ons land. In Limburg is om die reden zelfs nog code geel van kracht. In de loop van de ochtend zal de mist langzaam plaatsmaken voor bewolking, meldt meteoroloog Amara Onwuka.

In het westen van het land is het vandaag voornamelijk bewolkt, met kans op een klein beetje regen. Terwijl er in het oosten van ons land na het optrekken van de mist juist kans is dat de zon er doorkomt.

Hoge temperaturen

De temperaturen die vanuit de nacht nog net boven het vriespunt lagen, zullen gedurende de dag overal in het land stijgen naar zo'n 9 of 10 graden. Dit is nog steeds ongeveer twee graden warmer dan normaal is voor de tijd van het jaar.

De rest van de week blijf het weer wisselvallig met weinig zon. Alleen vrijdag en maandag lijkt het droog te blijven, met meer ruimte voor de zon.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.