Terug

Volg Hart van Nederland

Na dit weekend is het écht gedaan met de ijspret

Weerbericht

15 dec 2022, 14:24

Met de huidige vriestemperaturen lijkt het nog ver weg, maar de schaatspret en het krabben lijken na het weekend in één klap verleden tijd als de dooi hard inzet met temperaturen die kunnen oplopen tot 10 graden boven nul.

De komende dagen houdt het koude winterweer nog wel aan. De gladheid zal deze donderdagmiddag al verdwijnen, maar omdat in de nachten flink blijft vriezen, blijft een grote kans op gladheid de komende dagen in de ochtend nog aanwezig. De temperatuur kan de komende nachten dalen tot -9 graden.

Beste schaatsdag

De beste dag om te schaatsen lijkt vooralsnog aanstaande zaterdag. Volgens de huidige weersvoorspelling ligt de temperatuur overdag rond het vriespunt, maar breekt de zon in de meeste delen van het land ook nog goed door.

Meer over het weer lees je bij onze collega's van Weer.nl

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.