Terug

Volg Hart van Nederland

Lente is begonnen: regen, maar ook ruimte voor de zon

Weerbericht

1 mrt 2024, 09:05

Het hing letterlijk en figuurlijk al even in de lucht, maar vanaf vrijdag is officieel de meteorologische lente begonnen. Dit weekend kunnen we al even kennis maken met de lente, al blijft het wisselvallig weer met regenbuien.

Vrijdagochtend trekt de bewolking boven ons land via het oosten weg, gevolgd door zon vanuit het zuidwesten. Later op de dag gaat het weer regenen in het westen, terwijl het in het oosten droog blijft. De temperatuur ligt rond de 10 graden.

Warm weekend

Dit weekend blijft het weer wisselvallig. Op zaterdag zullen zon en regen elkaar afwisselen, en de temperatuur zal rond de 12 graden liggen. Zondag wordt het iets warmer, met temperaturen tot 14 graden in het oosten. Echter, in het westen blijft het nat en de temperatuur zal rond de 10 graden liggen.

Volgende week blijft het weer wisselvallig met enkele buien, later meer zon, en de temperatuur rond de 11 graden.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.