Terug

Volg Hart van Nederland

Koude en natte dag met hagel, maar langzaam klaart het op

Weerbericht

25 apr 2024, 09:16

Van plan om donderdag de deur uit te gaan? Vergeet dan je paraplu niet. Het wordt een druilerige dag met veel bewolking en buien die over het land trekken. Op sommige plekken kan het ook gaan hagelen.

Pas vanaf het middaguur wordt het in het zuiden van het land een stuk droger. Het wordt op veel plekken niet warmer dan een graad of 10.

Ook in de avond en in de nacht blijft het bewolkt met af en toe wat regen. Vooral in het zuiden wordt het niet kouder dan 6 graden. In het noorden klaart het op. Daar kan het afkoelen tot het vriespunt.

Koningsdag

Vrijdag is het in het noorden droog en schijnt de zon. In het midden en zuiden is er meer bewolking en valt af en toe regen. De temperatuur varieert tussen de 11 graden in het noorden en lokaal 15 graden in Zuid-Limburg.

Vanaf zaterdag stijgt de temperatuur flink. Op Koningsdag blijft het overwegend droog met temperaturen rond de 17 graden. Later op de dag neemt de kans op een flinke plensbui toe, mogelijk zelfs met onweer. Zondag wordt het zelfs 18 graden en blijft het op de meeste plaatsen droog met meer zon.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.