Terug

Volg Hart van Nederland

IJskoude start van de dag, vanavond buien door heel het land

Weerbericht

23 apr 2024, 08:52

Ondanks dat de zon dinsdagochtend volop schijnt, vroor het afgelopen nacht op de meeste plekken in ons land. Lokaal werd het zelfs -3 graden, vertelt meteoroloog Jordi Huirne. De zon zal dinsdag afwisselen met stapelwolken. Rond de avondspits valt er regen.

Die regen begint in het noordwesten van ons land, maar zal zich gedurende de avond verspreiden over de rest van het land. Verder in de nacht zullen er ook hagelbuien vallen en koelt het af tot 2 graden.

Ook woensdag valt er hagel, dat samengaat met veel wind, buien en ook onweer. Het zal niet warmer worden dan 9 graden en er is ook ruimte voor de zon.

Koningsdag

Donderdag zal het vooral regenen en is er weinig plaats voor de zon, het wordt zo'n 10 graden. Vrijdag wordt het al wat droger en ook minder koud, namelijk zo'n 12 graden.

Tijdens Koningsdag, komende zaterdag, lijken de temperaturen weer een stuk hoger te komen. De verwachting is nu dat ze zaterdag uitkomen op 17 graden en zondag op zo'n 18 graden. Wel is er beide dagen nog kans op een bui.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.