Terug

Volg Hart van Nederland

Het is net een sprookje: Efteling deelt prachtige beelden van pretpark in de sneeuw

Weerbericht

22 jan 2023, 16:46

De sneeuw van de afgelopen dagen heeft gezorgd voor veel winterse plaatjes. Ook de Efteling is veranderd in een winterwonderland. Het pretpark heeft zaterdag beelden van het pretpark in de sneeuw gedeeld. En dat ziet er prachtig uit: van het besneeuwde sprookjesbos tot de witte achtbanen.

Op sociale media regent het positieve reacties op de sfeervolle video. "Sprookjesachtig is het altijd al in de Efteling, maar zo in de sneeuw... wauw", schrijft volger Barry.

Bekijk de bijzondere beelden hieronder:

Efteling deelt beelden sprookjesachtig winterweer
1:15
Efteling deelt beelden sprookjesachtig winterweer

Wie het pretpark wil bezoeken, moet wel in de gaten houden of de attracties geopend zijn. In verband met de weersomstandigheden kan het namelijk zo zijn dat ze dicht zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.