Terug

Volg Hart van Nederland

Herfst nu toch echt in aantocht: onstuimige dagen op komst

Weerbericht

31 okt 2022, 10:16

In deze nieuwe week nemen we afscheid van het bijna zomerse weer, en de herfst gaat het nog een keer proberen. Vandaag is er nog niet al te veel aan de hand, maar de rest van de week ziet er flink wisselvallig uit.

Vandaag begon we met flink wat mist, op sommige plekken was het zicht vanochtend vroeg minder dan 100 meter. Hier en daar kan het vanochtend nog een hele tijd nevelig en grijs blijven, maar de zon komt er vandaag nog wel aan te pas. In het noorden en westen breekt ‘ie als eerste tussen de wolkenvelden door. In het binnenland zijn de wolken wat dikker, daar kan lokaal nog een spatje regen of motregen naar beneden komen.

In de middag klaart het ook daar wat op en komt de zon er nog even bij. De wind stelt vandaag niet veel voor, die is hoogstens matig. Zo is het nog best aangenaam met temperaturen tussen 16 en toch nog 19 graden.

Regen en wind

Die temperaturen gaan langzaam maar zeker naar beneden deze week; het kon ook bijna niet anders. Vannacht is het nog een keer zacht, want het raakt bewolkt en er valt enige tijd regen. De wind trekt ook flink aan en morgen wordt een onstuimige dag met een aantal buien, maar ook geregeld zon.

Ook de rest van de week is het wisselvallig en zakt de temperatuur geleidelijk af naar een beter passend niveau voor begin november. Af en toe valt wat regen of een bui, maar er zijn zeker ook zonnige momenten en koud of guur is het voorlopig nog niet.

Meer lees je via Weer.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.