Terug

Volg Hart van Nederland

Gemeente Den Haag roept op: kom niet meer met auto naar strand Scheveningen

Weerbericht

17 juli 2022, 15:31

Liefhebbers van het strand kunnen die in Scheveningen zondagmiddag beter mijden. De gemeente Den Haag roept mensen op niet meer met de auto naar Scheveningen te komen, want er is geen parkeerplek meer. "Ook de meeste parkeergarages zijn vol", twittert de gemeente.

Met de fiets, (deel)scooter of het openbaar vervoer is het strand volgens de gemeente nog wel goed te bereiken. Ook is er nog de optie te reserveren bij Park + Beach, waarbij mensen in een parkeergarage hun auto kunnen parkeren om vervolgens met de tram of een fiets van vervoerder HTM verder te reizen naar het strand van Scheveningen.

Ook druk bij Galderse Meren

In Brabant is recreatiegebied Galderse Meren afgesloten vanwege de grote drukte, twittert de gemeente Breda. Galderse Meren is een gebied van recreatieplassen ten zuiden van Breda met een zandstrand en zwem-, duik- en surfmogelijkheden.

Beeld: Regio15

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.