Terug

Volg Hart van Nederland

Feestvierders zonnige Koningsdag opgelet: pas op dat je niet verbrandt

Feestvierders zonnige Koningsdag opgelet: pas op dat je niet verbrandt

Weerbericht

26 apr 2022, 12:57

Goed nieuws voor de mensen die woensdag Koningsdag vieren: het blijft droog. Sterker nog, de weersvoorspellingen zijn eigenlijk best goed. In heel het land breekt in de loop van de dag de zon door, zo weet Weer.nl.

Toch is het morgen niet alleen maar oranjebitter en zonneschijn. Met name in de ochtend zijn het westen en noorden van ons land bewolkt. Het oosten en zuiden komen er beter vanaf met volop zon. Later op de dag zullen de bewolkte gebieden opklaren en is het in heel het land zonnig. Het wordt tussen de 14 en 17 graden.

Dat is natuurlijk lekker, maar tegelijkertijd waarschuwt Weer.nl voor de zon. De zonkracht ligt rond 5 en dat betekent dat je moet oppassen voor verbranden als je langere tijd in de zon bent. Insmeren lijkt dus het devies.

Koningsnacht

Degenen die alvast een voorproefje op het feest nemen en de verjaardag van de koning al tijdens Koningsnacht willen vieren, doen er verstandig aan zich warm te kleden. De temperatuur kan in het oosten en zuidoosten plaatselijk zelfs tot het vriespunt dalen. In het noordwesten wordt het minder koud.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.