Terug

Volg Hart van Nederland

De jas kan weer in de kast, volgende week meer dan 20 graden

De jas kan weer in de kast, volgende week meer dan 20 graden

Weerbericht

21 okt 2022, 12:24

Na een warme en zonnige herfstvakantie voor het noorden van het land volgt er nu ook een lenteachtige vakantie voor het midden en zuiden. Met tempraturen rond de twintig graden en lange periodes met zon is het ongewoon warm voor de tijd van het jaar.

Aankomend weekend wordt ondanks hoge tempraturen die schommelen rond de 19 graden verre van koud, meldt Weer.nl. Vrijdag heeft vallen verspreid over het land nog wel een aantal felle buien, mogelijk met onweer. In Zeeland heb je de grootste kans op een zonnige dag.

Ook op zaterdag en zondag blijft een enkele bui mogelijk. De zon krijgt tussendoor ook de ruimte met tempraturen van rond de twintig graden.

Ongewoon warm

Ook volgende week houdt het ongewoon warme weer aan. Tot en met volgende zaterdag komen de temperaturen bijna iedere dag in het zuiden wel ergens uit op 20 graden, donderdag zou het lokaal zelfs 21 of 22 graden kunnen worden. Vorig jaar kwam de temperatuur in de Bilt in oktober geen enkele keer boven de twintig graden uit.

Het is wel handig om de paraplu volgende week bij de hand te houden. Ondanks grote perioden met zon valt er bijna dagelijks ook wel een regen- of onweersbui.

Meer over het weer lees je bij onze collega's van Weer.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.