Terug

Volg Hart van Nederland

Wat is er gebeurd? Vlucht van Valencia richting Eindhoven keert om door rook

Wat is er gebeurd? Vlucht van Valencia richting Eindhoven keert om door rook

nieuws

14 jan 2024, 22:57

Een vlucht van Transavia die zondagavond stond gepland vanuit Valencia richting Eindhoven, is vlak na het opstijgen omgekeerd om rookontwikkeling, bevestigt een woordvoerder van Transavia.

De rookmelding kwam uit de cockpit, maar na onderzoek blijkt dat er geen sprake is geweest van brand, aldus de woordvoerder.

Laatst was er een heel raar incident met een Boeing 737:

Corendon blijft vliegen met Boeing 737 Max 9 na bizar voorval in de VS
1:01
Corendon blijft vliegen met Boeing 737 Max 9 na bizar voorval in de VS

Zodra de rook werd vastgesteld, keerde het vliegtuig terug naar de Spaanse stad. Passagiers en vliegtuigpersoneel hebben het toestel veilig en ongedeerd verlaten.

Opgevangen in hotel

De passagiers zijn opgevangen in een hotel en kunnen maandag op een andere Transavia-vlucht naar Eindhoven, zegt de woordvoerder.

Waarom er een rookmelding was, wordt nog onderzocht, aldus de zegsman.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.