Terug

Volg Hart van Nederland

Waarschuwing voor hele kip zonder houdbaarheidsdatum van Vomar

Waarschuwing voor hele kip zonder houdbaarheidsdatum van Vomar

nieuws

16 dec 2020, 12:46

Mensen die recent een hele kip hebben gekocht bij supermarkt Vomar moeten goed opletten, waarschuwt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) woensdag. Het gaat om de zogenoemde 'Hele Kip Label Rouge', met drie sterren van het Beter Leven-keurmerk en barcode 2384860000000. Door een fout staat de houdbaarheidsdatum niet op het etiket vermeld. Lees ook: Supermarkt Jumbo haalt broodjes uit de schappen om stukjes plastic Op de verpakking had eigenlijk de datum 23 december 2020 moeten staan, volgende week woensdag dus. Mensen moeten de kip dan ook voor die dag opeten, daarna kan het vlees schadelijk zijn voor de gezondheid. Terugbrengen naar de Vomar kan ook, dan krijgen klanten hun geld terug. Beeld: Vomar

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.