Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw in Helmond heeft veel geluk en blijft met auto net boven water hangen

nieuws

16 jan 2024, 20:04

Een automobiliste had dinsdagmiddag in Helmond een engeltje op haar schouder zitten. De weg waar ze met haar auto over reed bleek zo glad, dat ze doorschoof en zo naar het water gleed. Gelukkig voor haar bleef de auto net boven het water hangen.

Door het aanvriezende sneeuw en ijs is het wegdek aan de Scheepstal behoorlijk glad geworden. Daardoor gleed de auto over de weg, zo door het hek aan de Scheepstal in Helmond. De vrouw is door hulpverleners uit haar auto gehaald en in een ambulance nagekeken. Ze is inmiddels door de hulpverleners naar huis gebracht.

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water, de rivier Aa, gehaald.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.