Terug

Volg Hart van Nederland

Vrachtwagen met duizenden konijnen vliegt in brand op A67

Vrachtwagen met duizenden konijnen vliegt in brand op A67

Dieren

7 dec 2020, 21:32

Op de A67 bij het Brabantse Eersel is maandagavond een vrachtwagen in brand gevlogen. De truck vervoerde op dat moment 2.000 witte konijnen, meldt de brandweer. De cabine van de vrachtwagen vulde zich rond 18.00 uur met rook, waarop de chauffeuse alarm sloeg. Meerdere hulpdiensten rukten uit na de melding. De brandweer kon het vuur blussen, maar de truck moet als verloren beschouwd worden.

Oplegger met konijntjes

De chauffeuse kwam met de schrik vrij en ook de vervoerde konijntjes bleven ongedeerd. De dieren werden vervoerd op een oplegger en het vuur bleek niet overgeslagen te zijn. Een dierenarts heeft gekeken of de dieren geëvacueerd moesten worden, maar dat bleek niet nodig. De oplegger met konijntjes is op een andere wagen overgeladen en naar de eindbestemming gereden. Lees ook: Vrachtwagen vol varkens vliegt midden op de A50 in brand, meerdere dieren overleden Hoe het vuur heeft kunnen ontstaan is niet duidelijk. Vanwege de autobrand was korte tijd een rijstrook in de richting van de Belgische grens afgesloten, inmiddels is de snelweg weer helemaal vrijgegeven. Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.