Terug

Volg Hart van Nederland

Voetbalclub Loenen bestolen van ruim honderd zonnepanelen

112

31 mrt 2019, 23:10

Bij voetbalclub SV de Vecht uit Loenen zijn ruim 100 zonnepanelen van het dak gestolen. De criminelen leken verstand van zaken te hebben, want de energiepanelen werden losgeschroefd zonder dat er alarmbellen afgingen. Het is gebeurd in de nacht van donderdag op vrijdag. Er is aangifte gedaan bij de politie. Paul Otten van SV de Vecht: "Vreselijk zonde natuurlijk. Je probeert wat goeds te doen voor de kinderen en het milieu. Erg dat dit gebeurt." Het was de bedoeling dat er met de zonnepanelen geld bespaard zou worden waardoor de club meer kan investeren in de kwaliteit van het voetbal. Morgen is er een gesprek met de verzekeraar. Het is nog maar de vraag in hoeverre de schade kan worden hersteld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.