Terug

Volg Hart van Nederland

Verras ernstig zieke Lorenzo (9) met een kaartje op zijn laatste verjaardag

Verras ernstig zieke Lorenzo (9) met een kaartje op zijn laatste verjaardag

nieuws

16 jan 2019, 14:04

Drie jaar geleden kreeg de 9-jarige Lorenzo uit Dalerpeel leukemie. Na veel chemokuren en ups en downs in zijn toestand leek zijn gezondheid er weer op vooruit te gaan. Maar een jaar later was het weer mis. Er werd een ernstige vorm van de stofwisselingsziekte X-ALD bij Lorenzo geconstateerd. Sindsdien gaat de gezondheid van de jongen hard achteruit. "Zijn zicht, eten en drinken gaat moeizaam, rechtszijdig is hij bijna verlamd, zelfstandig zitten wil niet meer, hij moet overal mee geholpen worden," schrijft zijn moeder Marielle in een bericht op Facebook. "We weten dus ook niet hoe lang Lorenzo nog te leven heeft. Maar het gaat hard."

Oproep

Op 3 februari viert Lorenzo zijn tiende verjaardag. Omdat verjaardagsbezoek voor hem te druk is en het mogelijk zijn laatste verjaardag is, doen Lorenzo's ouders een bijzondere oproep. "Wij zouden het super vinden als hij kaartjes o.i.d. zou mogen ontvangen voor waarschijnlijk zijn laatste verjaardag. Wij zullen van alle kaartjes die hij mag krijgen een super mooie slinger maken in zijn kamer." (sic) Wil jij Lorenzo ook verrassen op zijn verjaardag? Stuur je kaartje of verrassing dan naar dit adres: Lorenzo Snippe Prinses Wilhelminastraat 22 7753 TM Dalerpeel

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.