Terug

Volg Hart van Nederland

Verloren kerstboom op snelweg leidt tot hilariteit op Twitter

Verloren kerstboom op snelweg leidt tot hilariteit op Twitter

Weerbericht

6 dec 2020, 12:44

Het is pas kerst als de eerste kerstboom op de weg ligt, het is niet een bestaand spreekwoord waar wel toepasselijk voor de volgende situatie. Rijkswaterstaat meldt via twitter dat er een kerstboom op de A22. Ter hoogte van Beverwijk moesten automobilisten een groene dennenboom ontwijken. Het is niet bekend wie de boom is verloren en hoe. Maar de medewerkers van Rijkswaterstaat zijn de beroerdste niet en halen de boom weg: ''Gezien hij zelf niet de ballen heeft om eraf te komen, gaan we hem halen'', valt er te lezen in de tweet. https://twitter.com/RWSverkeersinfo/status/1335542014058901505 De verloren kerstboom heeft niet gezorgd voor een piek in de filevorming. Volgens Rijkswaterstaat leverde het tafereel geen file op. Beeld: Rijkswaterstaat Verkeersinformatie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.