Terug

Volg Hart van Nederland

Van der Plas weggehaald door beveiligers tijdens verkiezingsavond

Verkiezingen

15 mrt 2023, 22:29

Caroline van der Plas is op de verkiezingsbijeenkomst van haar partij de BoerBurgerBeweging (BBB) tijdens een interview met de NOS weggeleid door de beveiliging naar een aparte ruimte. Het bleek te gaan om een misverstand, aldus Van der Plas.

"Er zou iets zijn met de veiligheid. Maar het was allemaal een misverstand, en nu moet ik eerst even roken", zei ze tegen een verslaggever van het ANP.

De partijleider van de BoerBurgerBeweging (BBB) heeft de afgelopen weken veel te kampen met bedreigingen. Zo gaf ze eerder aan niet aanwezig te zijn op het grote boerenprotest van afgelopen zaterdag, omdat ze zich niet veilig voelde. Een dag eerder werd ze tijdens het debat nog van het podium gehaald vanwege dreiging.

Bekijk hieronder een interview met Van der Plas, waarin zij vertelt dat ze zich onveilig voelde:

Caroline van der Plas tijdens debat van podium gehaald wegens dreiging: 'Ik heb me erg onveilig gevoeld'
3:09
Caroline van der Plas tijdens debat van podium gehaald wegens dreiging: 'Ik heb me erg onveilig gevoeld'

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.