Terug

Volg Hart van Nederland

Verdwenen hond Aisa doorweekt en bibberend teruggevonden: 'Mijn hart huilde'

Verdwenen hond Aisa doorweekt en bibberend teruggevonden: 'Mijn hart huilde'

Dieren

4 dec 2020, 08:47

Hond Aisa, die donderdagmiddag op mysterieuze wijze verdween uit Roosendaal, is weer teruggevonden. Het beestje werd opgemerkt door een voorbijganger en was er niet best aan toe. Ze was doorweekt en rilde van de kou. Aisa was donderdag door haar baasje met haar riem vastgebonden aan een paal. Haar baasje ging even boodschappen doen bij een supermarkt aan de Van Beethovenlaan, maar toen ze klaar was met de boodschappen was de hond plotseling verdwenen. De politie plaatste een foto van het beestje online en hoopte dat een toevallige voorbijganger haar zou zien. En dat is precies wat er gebeurde. Carolien Janse (50) zag het beestje lopen over de Willemstraat in Roosendaal.

'Mijn hart huilde'

"Ik was mijn eigen hond 's avonds laat aan het uitlaten, nog een klein rondje, toen ik dit kleine hondje bibberend zag lopen", vertelt de vrouw aan Omroep Brabant. "Het hondje sleepte haar riem achter haar aan, was doorweekt en rilde van de kou. Het was echt sneu om te zien, mijn hart huilde echt." Lees ook: 'Vaker 'Ik hou van jou' gezegd tegen huisdieren dan tegen ouders' Carolien heeft het 1-jarige hondje vervolgens naar haar toe proberen te lokken. "Ik ben in de regen op mijn knieën gaan zitten en heb haar naar me toe geroepen. Kom maar liefje, zei ik. En toen kwam ze." Carolien heeft de viervoeter vervolgens thuis opgevangen en droog gemaakt. Aisa kreeg ook eten en drinken en daarna is de eigenaresse opgespoord. "Dat bleek een vrouw die in de Willemstraat woont. Lees ook: Drie jongens opgepakt voor ernstige mishandeling van meerdere huisdieren

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.