Terug

Volg Hart van Nederland

Verdwaalde maanvis van bijna een meter aangespoeld

Verdwaalde maanvis van bijna een meter aangespoeld

Dieren

21 dec 2017, 09:39

Woensdagochtend is aan de zeedijk tussen Colijnsplaat en Wissenkerke een aangespoelde maanvis van bijna een meter groot aangetroffen. Het dier werd gevonden door Marianne Heitman uit Kamperland, toen ze haar hondjes uitliet op het strand. Ze zag dat haar hond ergens aan snuffelde, vertelt ze aan de PZC. "Vanuit de verte dacht ik eerst dat het een bruinvis was, maar toen zag ik dit bijzondere dier. Hij was nog helemaal gaaf, dus nog niet lang dood." Eenmaal thuis heeft de vrouw het Waterschap ingelicht over haar bijzonder vondst. De maanvis is opgehaald door de eerste hulp voor zoogdieren. Wat er nu met het dier gaat gebeuren is nog niet duidelijk. Beeld: Facebook Marianne Heitman

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.