Terug

Volg Hart van Nederland

Verdachte van veroorzaken dodelijk ongeluk Lekkerkerk langer vast

112

28 dec 2018, 22:04

Een 28-jarige man uit Krimpen aan den IJssel die wordt verdacht van het veroorzaken van een dodelijk ongeval op de N210 bij Lekkerkerk, blijft de komende twee weken vastzitten. De rechter-commissaris heeft vrijdag zijn voorarrest met twee weken verlengd. Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt hem van roekeloos of zeer onvoorzichtig rijden, meldde een persofficier in Den Haag. Volgens haar is het ongeval hem te verwijten. Door het ongeval zondag kwamen een man en vrouw, beiden 29 jaar, uit Lekkerkerk om het leven. Vier anderen raakten gewond. Bij het ongeval waren twee auto's en een busje betrokken. Lees ook: Lekkerkerk rouwt na fataal ongeluk De politie vermoedde dat er mogelijk een verkeersconflict vooraf was gegaan het ongeluk. Ook die mogelijkheid wordt nog onderzocht, aldus de persofficier. Het komt volgens haar bijna niet voor dat veroorzakers van ongevallen zo lang in bewaring moeten blijven. Lees ook: Dode en gewonden door ongeval twee auto’s en busje bij Lekkerkerk In Amsterdam vielen zondag ook twee doden, volgens de politie na een verkeersruzie. Een 52-jarige man wordt in deze zaak verdacht van doodslag. ANP Bovenstaande reportage was eerder te zien in Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.