Terug

Volg Hart van Nederland

Verdachte (18) veroorzaken dodelijk ongeval in Oss nog vast, andere verdachte vrij

nieuws

27 dec 2022, 13:35

Een 18-jarige man uit Megen die in de nacht van zondag op maandag betrokken was bij een fataal verkeersongeval in Oss zit nog vast. Hij wordt ervan verdacht achter het stuur te hebben gezeten. Een andere 18-jarige man uit Berghem is vrijgelaten. Hij is volgens de politie ook geen verdachte meer.

Bij het ongeluk, rond 02.00 uur op de Megensebaan in Oss, kwam een 14-jarige jongen uit Oss om het leven. Twee andere kinderen (8 en 12) raakten zwaargewond.

Alcohol

De drie kinderen zaten met hun ouders in een auto die in botsing kwam met een andere auto. Daarin zaten de twee verdachten. Zij moesten met lichte verwondingen naar een ziekenhuis en zijn daar aangehouden.

De politie vermoedt dat de twee alcohol hadden gedronken. Inmiddels is er een bloedproef afgenomen om te onderzoeken hoe hoe hoog het promillage in hun bloed was. De uitslag daarvan is nog niet bekend.

Beelden van ongeval

Van het heftige ongeval gaan beelden rond. De politie onderzoekt het materiaal, dat is vastgelegd door een bewakingscamera, en vraagt het niet verder te verspreiden. "Om het onderzoek niet te belemmeren en omdat het pijnlijk kan zijn voor alle betrokkenen, roepen we op om beelden van dit ongeval niet verder te delen of te speculeren over wat hierop te zien is", aldus de politie op Twitter.

ANP

Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.