Terug

Volg Hart van Nederland

Veel rook bij brand Chinees restaurant Den Haag

Veel rook bij brand Chinees restaurant Den Haag

nieuws

9 sep 2017, 13:18

Veel rookontwikkeling bij een brand in een Chinees restaurant in Den Haag. De brand brak zaterdagochtend rond 09:45 uur uit in de keuken van het Chinees restaurant Harvest aan de Sint Jacbosstraat. Bij de brand kwam erg veel rook vrij, die goed zichtbaar was in de omgeving. De brandweer schaalde op naar 'grote brand' en later zelfs naar 'zeer grote brand', om snel genoeg materiaal ter plaatse te hebben om uitbreiding naar omliggende panden te voorkomen. Een bovengelegen woning en omliggende appartementen zijn door de hulpdiensten ontruimd. Eén persoon liep brandwonden op en is door het ambulancepersoneel onderzocht en vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De brand wordt bestreden door brandweereenheden uit Den Haag, ondersteund door brandweereenheden uit onder andere Wateringen, Zoetermeer, Wassenaar, Pijnacker-Nootdorp, Monster en Rijswijk. De brandweer is bezig met het ventileren van het restaurant en bovengelegen woning. Tevens gaat de brandweer het ventilatie kanaal slopen om er zeker van te zijn dat de brand helemaal uit is. Omstreeks 11:20 uur heeft de brandweer het sein 'brand meester' gegeven. Beeld: Regio15 http://www.kijk.nl/video/nEYjpn9x3VOP?autoplay=0

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.