Terug

Volg Hart van Nederland

Vechtpartij in supermarkt Amstelveen vanwege hamsteren wc-papier

Vechtpartij in supermarkt Amstelveen vanwege hamsteren wc-papier

112

15 mrt 2020, 12:38

Een knokpartij bij een supermarkt in Amstelveen vanwege het hamsteren van wc-papier. De politie laat via sociaal media weten dat ze zaterdagavond in actie moesten komen vanwege de ruzie. Een klant wilde een grote hoeveelheid wc-papier kopen. Anderen waren het daar niet mee eens en gingen de confrontatie aan. Daarna ontstond de vechtpartij. De politie wist het allemaal te sussen. Er vielen geen gewonden. Ook is er niemand opgepakt.

Hamsteren niet nodig

Minister-president Mark Rutte heeft eerder laten weten hamsteren asociaal te vinden. “Het is niet nodig”, zegt hij. “En het is niet aardig voor de mensen die zo hard voor ons werken. Ik zou zeggen: stop daarmee.” Het Centraal Bureau Levensmiddelen zegt dat er voldoende voorraden zijn en dat er geen reden is om te denken dat de producten uitverkocht raken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.