Terug

Volg Hart van Nederland

Vader en zoon aangehouden voor trappen en verstikken van agenten

Vader en zoon aangehouden voor trappen en verstikken van agenten

112

6 dec 2020, 19:09

Een 45-jarige man uit Dordrecht, zijn zoon (18) en een vrouw van 37 jaar zijn aangehouden omdat ze drie agenten hebben belaagd. Vader en zoon deelden rake trappen uit en de 45-jarige man probeerde een agente te verstikken, meldt de politie. De politiemensen reageerden zaterdagavond op een melding over een hond die al uren blafte. Toen ze het portiek wilden ingaan werden ze beledigd door een man. Die zette het op een lopen toen een van de agenten hem wilde aanhouden. Nadat hij was ingehaald en een agent hem "onder controle" wilde brengen, vielen twee mannen de politieman aan. Ze kregen hulp van een vrouw, aldus de politie.

Verstikken

In het tumult werd ook de tweede agent aangevallen. De derde agente probeerde haar collega te ontzetten waarna de 45-jarige Dordtenaar op haar ging zitten en probeerde haar te verstikken, aldus de politie. "De situatie was zo nijpend en bedreigend, dat de agente haar vuurwapen wilde trekken. Voordat zij daartoe over kon gaan, lukte het de politieman samen met zijn collega om zijn belager van zich af te schudden en haar uit de wurggreep te bevrijden." De man die de agenten beledigde, wist te ontkomen. De agenten hebben aangifte gedaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.