Terug

Volg Hart van Nederland

Vader Mathijs loopt marathon voor overleden Myla

Sport

6 apr 2018, 22:33

Zo'n 45 duizend lopers bereiden zich voor op de marathon van Rotterdam. Zondag gaan ze hun uiterste best doen om hem uit te lopen, en een goede tijd neer te zetten. Onder hen Mathijs Lourens uit Landsmeer. Hij verloor in 2015 zijn dochtertje Myla aan de zeer zeldzame longafwijking ACD. Ze werd slechts vier weken oud. Om meer aandacht voor en onderzoek naar de ziekte te genereren, loopt Mathijs zondag de hele marathon. Mathijs schreef ook een boek over ACD, waarvan de opbrengsten naar de stichting ACD gaan, die Mathijs oprichtte na het overlijden van Myla.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.