Terug

Volg Hart van Nederland

Tycho van FC Utrecht maakt spandoeken om stadsgenoten te steunen na aanslag

Sport

26 mrt 2019, 20:31

Dat ook fanatieke voetbalsupporters een klein hartje hebben, bewijst Tycho Oostendorp uit Utrecht wel. Als een van de verantwoordelijken bij FC Utrecht voor de grote spandoeken tijdens sfeeracties op de tribune, is hij dinsdag gestart met extra bijzondere exemplaren. Namelijk die voor aanstaande zondag, als Feyenoord op bezoek komt. Het worden spandoeken om alle Utrechters, en vooral ook nabestaanden en slachtoffers van de aanslag, een hart onder de riem te steken zodat de hele stad zich gesteund voelt. Het is hard werken voor Tycho, want het weekend komt snel dichterbij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.