Terug

Volg Hart van Nederland

Twee mannen aangehouden voor betrokkenheid bij 'dodelijk' drugslab

Twee mannen aangehouden voor betrokkenheid bij 'dodelijk' drugslab

112

28 mei 2019, 10:29

De politie heeft dinsdagochtend twee mannen van 22 en 35 jaar aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel. Daar werden 29 januari drie mannen dood aangetroffen doordat ze giftige dampen hadden ingeademd. De aangehouden mannen komen uit de omgeving van Eindhoven. De drie slachtoffers van het drugslab waren 22, 23 en 25 jaar en kwamen uit Eindhoven en Valkenswaard. Volgens de politie zijn er aanwijzingen dat de criminele organisatie verantwoordelijk voor het drugslab in België opereert vanuit Noord-Brabant. De drie dode mannen werden eind januari aangetroffen in het lab na een tip uit het 30 kilometer noordelijker gelegen Eindhoven. Lees ook: Ook derde dode in Belgisch drugslab is Nederlander In het het regionale tv-programma Bureau Brabant kwam de zaak maandagavond aan de orde. Dinsdagavond besteedt het landelijke tv-programma Opsporing Verzocht er ook aandacht aan. ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.