Terug

Volg Hart van Nederland

Twee gezinnen bundelen krachten om Alpe d’HuZes te overwinnen

Twee gezinnen bundelen krachten om Alpe d’HuZes te overwinnen

nieuws

25 mei 2017, 23:13

Op 1 juni vindt de twaalfde editie van Alpe d’HuZes plaats. Een sportief evenement waarbij duizenden deelnemers fietsend, hardlopend en wandelend, onder het motto ‘opgeven is geen optie’, op één dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez in Frankrijk beklimmen. Daarmee zamelen zij zoveel mogelijk geld in voor de strijd tegen kanker. Zo ook de gezinnen Kuipers en Van de Brink, zij verloren ruim 2 jaar geleden beiden een kind aan kanker. Robin Kuipers overleed op 12-jarige leeftijd en Elynn van de Brink op 5-jarige leeftijd. Met familie en vrienden bundelen zij hun krachten in Team Robin en zullen de ‘Hollandse berg’ zo vaak mogelijk, wandelend en fietsend, beklimmen en nemen ze Robin en Elynn met zich mee naar de top. Kijk hier voor meer informatie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.