Terug

Volg Hart van Nederland

Twee gewonden na botsing op N44, één met spoed naar het ziekenhuis gebracht

nieuws

16 jan 2024, 21:44

Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s raakten dinsdagavond rond 19.00 uur twee inzittenden gewond. Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht, een van hen met spoed.

Bij de aanrijding die plaatsvond op de N44 ter hoogte van de kruising met de Van der Oudemeulenlaan kwam een van de twee auto's in de bosjes terecht.

De brandweer heeft de bestuurder uit de auto gehaald. Daarna werd ook de bestuurder van het tweede betrokken voertuig uit de beschadigde auto gehaald en in de ambulance verzorgd.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.