Terug

Volg Hart van Nederland

Thijs en Jamie beleven huldiging tussen NAC-spelers

Thijs en Jamie beleven huldiging tussen NAC-spelers

nieuws

30 mei 2017, 22:36

Opeens stonden ze tussen de spelers van NAC Breda het feestje om promotie naar de Eredivisie mee te vieren, Thijs Hanegraaf en Jamie Manders. Het duo wilde de huldiging graag meemaken tussen de andere fans van de club op de Grote Markt, ze werden echter niet meer toegelaten op het plein omdat het al vol was. Toch lukte het Thijs en Jamie dankzij een flinke dosis brutaliteit om deel te nemen aan het feest. Thijs: “Toen ik merkte dat we geen toegang zouden krijgen zei ik direct dat ik kwam filmen. Net op dat moment kwam iemand van de organisatie aanlopen die ons vervolgens de weg wees. Even later stonden we bij het balkon.” De middag verliep uiteindelijk beter dan verwacht voor de studenten, ze waren namelijk in staat om met een aantal spelers op de foto te gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.