Terug

Volg Hart van Nederland

Marco Borsato doorbreekt mediastilte na Voice-schandaal met tweet

Entertainment

15 juli 2022, 19:03

Marco Borsato heeft vrijdag voor eerst iets op social media gedeeld sinds de onthullingen over de misstanden bij The Voice of Holland. De voormalige coach bij The Voice Kids wordt beschuldigd van seksueel wangedrag, maar de 55-jarige zanger ontkent alle aantijgingen.

Borsato hield zich sinds de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag stil op social media. Zijn laatste berichten zijn van afgelopen november, toen de eerste berichten over het vermeende wangedrag opdoken. De zanger, tegen wie ook aangifte is gedaan, liet wel via een verklaring weten de aantijgingen te ontkennen.

Debuutsingle van zoon Luca

Hij besloot vrijdag echter zijn mediastilte te verbreken en deelde op Twitter een Spotify-link naar het lied Private Party van zijn zoon Luca (23). Verder staat er geen tekst bij de tweet. Luca heeft zijn debuutsingle in eigen beheer uitgebracht, omdat meerdere platendeals waren stopgezet vanwege de situatie rond zijn vader.

(Tekst gaat verder onder tweet)

Ook Leontine Ruiters, de ex-vrouw van Marco en moeder van Luca, heeft de single Private Party vrijdag gedeeld. Volgens haar is het nummer een "boodschap van hoop, geruststelling, dat het oké is om kwetsbaar te zijn en dat het goed is om de tijd te nemen, om stil te staan en keuzes te maken die goed en kloppend zijn", schrijft ze op Instagram.

Bovenstaande video was eerder te zien bij Shownieuws

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.